Om onze samenwerking zo efficiënt mogelijk in te richten hebben we gekeken naar een goede balans tussen centralisatie en decentralisatie. Daar waar je als planner de monteurs centraal aanstuurt, word je als monteur zoveel mogelijk ingezet rondom je eigen woonplaats. Dit betekent ook dat je niet meer bij één magazijn terecht kan, maar bij alle magazijnen van iedere vestiging. Net welke voor jou het meest dichtbij is.

Op alle vestigingen is er een rek ingericht in het magazijn voor Technisch Beheer. We begrijpen dat een nieuw magazijn even wennen kan zijn en we vinden het belangrijk dat je goed je weg kent. Ga je voor de eerste keer naar een nieuw magazijn? Meld je even bij de magazijnmedewerker!

Hierdoor kun je gelijk even met hem kennismaken. Je gaat er tenslotte wel vaker komen! De medewerker zal je dan meenemen en uitleg geven wat je waar kunt vinden en hoe bepaalde zaken eraan toe gaan. Zo wordt er bij het ene magazijn automatisch iets besteld als het op is en in een ander magazijn moet het aangegeven worden bij de betreffende magazijnmedewerker.

Ons magazijn in Deurne