Inleiding

Geert Jacobs - Clusterleider

Op weg naar een succesvolle centralisatie

Het begin is gemaakt

Het is mooi om te zien dat iedereen zich inzet om onze centralisatie tot een succes te maken. Collega’s hebben elkaar opgezocht voor nieuwe samenwerkingen en onze monteurs kunnen bij alle magazijnen terecht voor de spullen. We zijn er nog niet, maar we hebben al mooie stappen gezet op weg naar één Technisch Beheer! Onze nieuwe locatie: Handelsweg 5 Udenhout In de video hieronder geven we je al een inkijkje in ons nieuwe pand aan de Handelsweg in Udenhout. Zoals je wellicht kunt zien is er nog wel wat werk nodig. We hebben daarom besloten om het pand groots onder handen te nemen, zodat we het helemaal opnieuw kunnen inrichten tot een fris en volwaardig Hoppenbrouwerspand. Deze flinke verbouwing betekent dat we het pand helaas niet per 1 januari 2021 in gebruik kunnen nemen.

Om ervoor te zorgen dat dit onze samenwerking niet in de weg zit, hebben we ervoor gekozen om met de planning en de werkvoorbereiding tijdelijk in het hoofdpand 201 aan de Kreitenmolenstraat te starten vanaf 2 december. De overige binnendienstmedewerkers hebben nog geen vaste werkplek, maar zullen gebruik maken van de flexplekken die we erbij hebben gezet. Uitbreiding team Op 1 januari mogen we een nieuwe projectleider verwelkomen: Tino Buuron. Hij heeft veel ervaring in Service & Onderhoud en heeft o.a. bij Spie en Unica gewerkt. Samen met Steven de Wever vormt hij het team van projectleiders van Technisch Beheer.

We zijn ons ervan bewust dat deze centralisatie ook veel van jou vraagt en dat dit verschillende vragen kan oproepen. Met deze nieuwsbrief willen we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. En heb je vragen? Dan neem gerust contact met me op!

Geert