Thema

Onze visie en ambitie voor 2030

We zitten in een grote transitie. Niet alleen ons bedrijf verandert maar ook de wereld om ons heen. De maatschappij staat voor omvangrijke uitdagingen. Klimaatverandering, energietransitie, krapte op de arbeidsmarkt en de snelle groei en omvang van technologische ontwikkelingen.

Als familiebedrijf willen we hier een waardevolle bijdrage aan leveren. Dat vraagt om een duidelijke langetermijnvisie. Die richting geeft en het gevoel geeft dat we met de toekomst bezig zijn. We hebben ambitie en willen vooruit. Dat vraagt ook om kenniswerkers. Mensen die de beste willen zijn. Die geloven in vakmanschap en passie hebben voor techniek. Het op peil houden van kennis wordt steeds belangrijker, net als een cultuur waarin een leven lang leren voor zowel ons als werkgever als voor jou al medewerker een vanzelfsprekendheid is.

De visie 2030 is nog geen concreet plan. Maar het geeft wel richting in waar we samen naartoe willen. Het dient als fundament en inspiratie voor jouw eigen plannen en doelstellingen. Zo bouwen we samen aan een toekomst die leeft. Voor onze generatie en de volgende.

Dit is waar we het voor doen

Met onze passie voor techniek willen we als familiebedrijf een waardevolle bijdrage leveren aan de leefomgeving van mensen door deze comfortabeler, schoner, veiliger en duurzamer te maken. Omdat techniek leven is.

“Ik ben nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen die gaan komen. Vooral op het gebied van automatisering verwacht ik veel."

- Roel Hoosemans over zijn kijk op de visie 2030

Onze ambities voor 2030

Medewerkers De beste werkgever voor onze medewerkers Als familiebedrijf zijn we de beste werkgever van de branche en een aantrekkelijke werkomgeving om te werken en te groeien. Onze eigen opleidingsprogramma’s zijn toonaangevend en vooruitstrevend waar we onze gepassioneerde medewerkers ontwikkelen naar ondernemende kenniswerkers. Techniek Autoriteit en kennispartner Al onze processen zijn door de technologische ontwikkelingen gedigitaliseerd, data gedreven en predictive. Hierdoor hebben we een zeer efficiënte en platte netwerkorganisatie waar mens en techniek als een eenheid samenwerken. Als system integrator zijn wij kennispartner en autoriteit in de markten die wij bedienen. Klanten Hoogste klantwaardering Klanten ervaren een verassende en excellente klantbeleving. Hoppenbrouwers heeft de hoogste klanttevredenheid in de branche. Vanuit 1 sterk merk bedienen we onze klanten. Op alle specialismen en PMC’s zijn wij een autoriteit en bevinden ons in de top 3 van de markt. Duurzaam Duurzaamste technisch dienstverlener Wij helpen klanten hun duurzame ambities waar te maken. We realiseren mooie en duurzame projecten waar we samen trots op kunnen zijn en onze maatschappelijke ambities realiseren. Daarnaast werken we 100% CO2 neutraal en zijn circulair. Organisatie Lokale betrokkenheid & zelfsturende teams Vanuit een decentrale organisatie met zelfsturende teams werken we vanuit lokale betrokkenheid. Dit is een belangrijk fundament om dichtbij medewerkers en klanten te zijn. Vanuit een landelijk netwerk van vestigingen bouwen we verder aan ons bedrijf dat functioneert als een kennisnetwerkorganisatie.

(H)op de hoogte | oktober 2021 www.hoppenbrouwerstechniek.nl