Terugblik

Dit was september ’21

Christ zit bij Hoppenbrouwers goed op zijn plek

Bij Hoppenbrouwers zetten we onze medewerkers op één en vinden we het belangrijk dat iedereen goed op zijn of haar plek zit. Verhalen van medewerkers die het goed naar hun zin hebben bij onze organisatie zijn altijd leuk om te lezen! Onze collega Christ Burg is door de website Indebuurt geïnterviewd over zijn werkzaamheden bij Hoppenbrouwers Techniek. Christ werkt sinds 2 jaar als projectcoördinator op de vestiging in Rosmalen en geeft drie redenen waarom hij iedereen aanraadt om bij Hoppenbrouwers te werken.

Benieuwd naar de ervaringen van Christ?

Alleen met gedeelde visie kan Midden-Brabant groeien

De Rabobank heeft onlangs onderzoek gedaan naar de ondernemersdynamiek van Midden-Brabant en de economische prestaties van deze regio. Uit dit onderzoek zijn 8 opgaven gekomen die Midden-Brabant een krachtige impuls moeten geven. Henny is samen met andere ondernemers geïnterviewd over zijn visie op de regio en gevraagd hoe de bedrijven uit Midden-Brabant samen moeten werken om de regio meer op de kaart te zetten. “Zonder keuze geen kansen”, maakt Henny duidelijk. “We hebben een goede positie en zijn vanuit hier overal heel snel. Maar wie zelf niet kiest, wordt ook niet door anderen gekozen.”

Geweldige prestatie team #351 Roparun

In het weekend van 2 en 3 oktober deed team #351 van Hoppenbrouwers mee aan de 30e editie van de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam. Dit jaar was de Roparun eenmalig in Nederland. Tijdens deze run leveren de deelnemers in teamverband een geweldige sportieve prestatie en zamelen zij geld in voor mensen met kanker. Twee dagen lang hebben onze collega’s door weer en wind in totaal 308 km afgelegd! Wij zijn trots op alle deelnemers van team #351 voor deze mooie actie.

Samen genoten tijdens het Hopcafé

Vrijdag 24 september was het eindelijk weer zo ver, het Hopcafé. Op vele vestigingen waren er veel collega’s die samen genoten van een hapje en een drankje. Een aantal jubilarissen werd extra in het zonnetje gezet en het was fijn om iedereen weer fysiek te kunnen spreken en gezellig bij te kletsen. Het Kersthopcafé staat weer bijna voor de deur, deze staat gepland op vrijdag 17 december. Maar niet voordat we met zijn allen een geweldig personeelsfeest hebben gehad bij het Hop Festival op 6 november. Heb jij je al aangemeld voor het Hop Festival?

(H)op de hoogte | oktober 2021 www.hoppenbrouwerstechniek.nl