Liever rollend naar huis in plaats van met de bus of eigen vervoer?

Na een avondje flink feesten kunnen we ons zo voorstellen dat je het liefst lekker snel op een bed neerploft! Aan de overkant van de snelweg waar de locatie zich bevindt ligt het mooie Van der Valk Cuijk hotel. We hebben voor een beperkt aantal kamers een prijsafspraak kunnen maken voor 115 euro per kamer per nacht (2 personen). Je kunt hiervoor boekingscode GF27969 gebruiken. De kamers staan t/m 24 oktober in optie. Dit geldt ook voor de reeds geboekte kamers, mits je de kamer niet met een speciale actie geboekt hebt en deze daardoor goedkoper is geweest.

Meld je aan vóór 28 oktober en maak kans op het golden ticket!

Ben jij al aangemeld voor het Hop Festival op 6 november? Het belooft een feestje te worden dat je niet wilt missen! Donnie, Xander de Buisonjé, coverband SESSION en Buren van de Brandweer zullen ervoor zorgen dat er genoeg gedanst kan worden. Maar ook als jij liever spelletjes speelt of kletst met jouw collega’s is dit hét feestje van het jaar. Meld je daarom snel aan via het aanmeldformulier dat je in jouw mailbox hebt ontvangen. Heb je niks ontvangen? Mail dan naar evenementen@hoppenbrouwers.nl.

Win het golden ticket! Met dat ticket op zak ga jij met drie andere collega’s en jullie partners of introducés in stijl naar het Hop Festival! Hoe je deze kunt winnen? Stuur een mail naar evenementen@hoppenbrouwers.nl met een leuke foto van jou en je collega’s die jij wil meenemen en vertel ons in de mail waarom jullie dit ticket verdienen. Hebben jullie bijvoorbeeld een bijzondere teamprestatie geleverd afgelopen jaar? Laat het ons uiterlijk woensdag 27 oktober weten!

Win een meet & greet met Donnie of Xander de Buisonjé!

Het golden ticket is niet de enige prijs die jij kunt winnen. Wil jij Donnie of Xander in levende lijve ontmoeten? Schrijf je dan vóór 25 oktober in via onderstaand formulier en laat hierin weten met wie jij graag een biertje drinkt. Wie weet sta jij op 6 november dan even te kletsen met Donnie of Xander!

(H)op de hoogte | oktober 2021 www.hoppenbrouwerstechniek.nl