Nieuws

Hopnieuws

Heracles opent tiende praktijkschool in Almelo

Op 6 oktober was de feestelijke opening van de praktijkschool in Almelo. Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth en spelers Janis Blaswich en Mats Knoester waren aanwezig om onze tiende praktijkschool te openen. Vestigingsleider Peter Valk is blij met de komst van de praktijkschool en spreekt van een geslaagde dag. “Om onze groeiambitie te kunnen bereiken, is goed opgeleid personeel onontbeerlijk. Wij geloven bij Hoppenbrouwers in eigen kweek en doorstroom van onderaf en leiden onze mensen graag zelf op. In onze praktijkschool dragen onze technische vakmensen hun kennis, expertise én passie voor techniek over aan de jeugd.”

Naast de aanwezigheid van collega’s, gemeente Almelo en Heracles Almelo waren ook alle regionale opleidingsinstituten bij de opening van de praktijkschool. Peter: “Alle betrokkenen waren vertegenwoordigd en hebben kunnen zien wat scholieren voor mogelijkheden hebben bij ons. Ik heb veel positieve reacties gekregen. We hebben direct ook aanvragen van scholen gekregen om mee te doen aan nieuwe projecten. Hopelijk kunnen we veel toekomstig medewerkers hier opleiden."

Feestelijke opening vestiging Arnhem

Hoppenbrouwers Techniek Arnhem was voorheen nog een virtuele vestiging. Door de groei van het aantal klanten en medewerkers is de vestiging omgebouwd tot een fysieke vestiging. Vrijdag 8 oktober was het dan zo ver, de officiële opening van de vestiging Arnhem!

Vestigingsleider Rutger Hermans keek uit naar de officiële opening. “We waren natuurlijk al een tijdje ‘open’ maar het is toch een moment in je agenda waar je naar uitkijkt. Het was een gezellige middag waarbij het leuk was om alle teams samen te zien. Na het delen van onze plannen voor de toekomst was het tijd voor een hapje en een drankje. De opening is meer dan geslaagd en was erg gezellig.”

Een nieuwe plek aan de Handelsweg in Udenhout

Het cluster Technisch Beheer heeft sinds 20 september de beschikking over een eigen plek. Naast het cluster Technisch Beheer zit ook de afdeling E-commerce in het nieuwe pand. De Handelsweg is vrijdag 15 oktober feestelijk geopend. Na een inleidend woordje van Henny, Geert en Tim en mooie video’s over Technisch Beheer en E-commerce was het tijd voor een feestje in de feesttent. Clusterleider Geert Jacobs is blij dat zijn team een eigen plek heeft. “Het was een hele leuke dag en een mooi feestje. De sfeer zat er bij iedereen goed in, ik heb zelfs de polonaise voorbij zien komen. Het was leuk om veel enthousiaste collega’s te zien. Je ziet dat iedereen meteen heel erg op zijn of haar gemak is. Er is een bepaalde rust ontstaan die er voorheen niet was. Het gevoel dat je nu een ‘eigen’ plek hebt zorgt voor rust denk ik. Ik kijk ernaar uit om vele panden vanuit hier te gaan beheren!

(H)op de hoogte | oktober 2021 www.hoppenbrouwerstechniek.nl