Onze trots

Hier zijn jullie het meest trots op

Onze samenwerkingen

We werken autonoom, maar dat betekent niet dat je het allemaal alleen hoeft te doen. Integendeel. Overleg met je leidinggevende, teamgenoten of anderen is juist onmisbaar. Dat je kennis en informatie uitwisselt, zodat je samen het beste resultaat bereikt. Het is dan ook mooi om te lezen dat jullie trots zijn op de diverse samenwerkingen: met collega’s, klanten, maar ook met de bouwpartners. Goede samenwerkingen en een goede werksfeer gaan hand in hand met elkaar.

Persoonlijke & teamontwikkeling

Groeien doen we samen. We steken dan ook veel energie in coaching op de werkvloer en hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Door te blijven investeren in jeugd en opleidingen voorkomen we dat kennis en ontwikkeling stagneert. Jullie geven in het MTO aan dat jullie trots zijn op je persoonlijke ontwikkeling die je hebt doorgemaakt bij ons bedrijf. Maar ook de teamontwikkeling komt vaak naar voren. Teams die ontwikkelen door goed te evalueren, te leren van hun fouten, te kijken naar het verbeterpotentieel en dit vervolgens ook door te voeren!

Vaktechnisch & financieel resultaat

Bij Hoppenbrouwers gaan we voor de beste vakkennis op hoog niveau, omdat we weten dat goed vakmanschap tot topkwaliteit leidt. Als technisch dienstverlener realiseren we mooie en vaak complexe projecten. En dat leidt tot trots bij onze medewerkers! Naast de trots op vaktechnische resultaten, zijn jullie ook trots op het financiële resultaat. Zo zorgen we er samen voor dat we een gezond bedrijf zijn!

(H)op de Hoogte | MTO juni 2021 www.hoppenbrouwerstechniek.nl