Vestiging uitgelicht!

Techniek leeft in... Heesch

70 Medewerkers

7,8 mln Omzet

13% Resultaat

4 zelfsturende teams

De vestiging van...

Babette van Loon - vestigingsleider

'Heesch is een bruisende vestiging met veel jonge en ambitieuze medewerkers. Met veel passie voor techniek wordt hier iedere dag hard gewerkt. Het ontwikkelen van onze medewerkers is een belangrijk onderdeel voor ons. Wij hebben de ambitie om de duurzaamste installateur van de regio te worden. Daarnaast willen wij het expertisecentrum worden op het gebied van werktuigbouwkundige installaties.

In Heesch hechten we veel waarde aan de verbondenheid. Iedereen moet met plezier naar zijn of haar werk gaan en er moet een goede en relaxte werksfeer zijn.

Om te groeien hebben we nieuw personeel nodig. Daarom zijn we blij dat we de komende periode nieuwe medewerkers mogen verwelkomen op onze vestiging.'

Renate Leurink - HR-adviseur

'Heesch is een vestiging waar iedereen de kans krijgt om door te groeien of om het vakgebied te leren. Ervaren werknemers leren nieuwe zij-instromers of studenten het vak. We werken daarnaast ook veel met stagiaires.

De sfeer is heel goed. Collega’s zijn bereid om elkaar te helpen, dat kwam ook terug in het MTO. We hebben veel ambitie. We hebben een 5-jarenplan samengesteld waarbij we willen groeien op het gebied van meet- en regeltechniek en op korte projecten. We willen meer regionale geworteldheid en uiteindelijk een HEC opzetten op het gebeid van werktuigbouwkunde.

Het vinden van personeel is de grootste uitdaging, maar dat is denk ik Hoppenbrouwers breed. Als we willen groeien als organisatie hebben we meer personeel nodig. Daarbij is het belangrijk dat iedereen een ambassadeur van de organisatie is. Want mond-tot- mondreclame speelt een grote rol in onze werving.'

Henry Bemelmans - projectleider

'De gemoedelijke en familiare sfeer maakt het werken in Heesch leuk. Hoppenbrouwers is een grote organisatie, maar je voelt je als vestiging toch nog best klein. Je hebt echt het idee dat je eigenlijk een klein eigen bedrijfje hebt. Je voelt je niet een nummer. De vestiging Heesch is groeiende en maakt enorme stappen.

De sfeer op de vestiging is goed, we kunnen het goed met elkaar vinden en lachen veel. Dat is ook belangrijk. Natuurlijk heeft iedereen het weleens druk of een mindere dag, maar de onderlinge relaties zijn goed. Het fijne aan Hoppenbrouwers is dat iedereen altijd bezig is met verbeteren. De organisatie is groeiende en er wordt veel in gang gezet om alle processen te verbeteren. Als het ergens niet lekker loopt heeft een andere afdeling daar ook last van. Die problemen worden dan samen opgelost.'

Ruben van Kreij - Eerste monteur

'Heesch is een vestiging waar veel deskundigheid aanwezig is op het gebied van werktuigbouwkunde, daardoor hebben we de mogelijkheid om nieuwe talenten op te leiden. Daarnaast hebben we een mooie ambitie om de vestiging in volume te laten groeien, waardoor veel doorgroei kansen ontstaan. Aankomend jaar gaan we ons voornamelijk focussen op de regionale geworteldheid met het team kortlopende projecten, wat hopelijk meer naamsbekendheid in de regio oplevert. Door het opzetten van een Hoppenbrouwers Experience Center in de vestiging willen we jonge talenten kennis laten maken met installatietechniek. Het vinden van personeel is de grootste uitdaging, maar dat geldt voor de gehele branche. Daarom moet je als bedrijf onderscheidend zijn van de rest, en ik geloof zeker dat wij dit als Hoppenbrouwers zijn. Wij zijn in staat om mensen een baan te bieden waarbij ze de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen als vakspecialist en als mens.'

Vestiging Heesch in beeld!

Vestiging Heesch is gespecialiseerd in Werktuigbouwkunde en opereert in een grote diversiteit aan markten: van woningbouw tot scholen en kantoorpanden! Benieuwd naar wat ze nog meer doen in Heesch? Bekijk de video!

(H)op de Hoogte | juli 2021 www.hoppenbrouwerstechniek.nl