Terugblik

Dit was november ’21

Aftermovie Hop Festival

Na een lange periode zonder evenementen en feestjes hebben we op 6 november het Hoppenbrouwers personeelsfeest gevierd. In het Inspyrium in Cuijk was het tijd voor het Hop Festival. Met ruim 1000 collega’s hebben we genoten van gave artiesten, dj's van eigen bodem en allerlei hapjes en lekkere drankjes. Heb je de aftermovie nog niet gezien?

Een gezellige en geslaagde Sinterklaasviering

Ook dit jaar heeft Sinterklaas de vestigingen van Hoppenbrouwers weten te vinden. Ruim 160 kinderen zijn tijdens de drive-thru verwend door Sinterklaas en zijn pieten. Er is gedanst en gezongen met de pieten en Sinterklaas had voor alle kinderen een mooi verhaaltje. De vele versierde auto’s en blije gezichten van de kinderen hebben gezorgd voor een geslaagde Sinterklaasviering op alle vestigingen.

Naamsomzetting Van Wijk Installaties & Constructies en Vroegh & Hobbel

De afgelopen weken stonden Goedereede en Oostvoorne in het teken van de integratie. Vanaf september waren Van Wijk Installaties & Constructies uit Goedereede en Vroegh & Hobbel uit Oostvoorne al aangesloten bij ons familiebedrijf. Vanaf 1 december zijn zij verdergegaan onder de naam van Hoppenbrouwers. Een mooie en belangrijke mijlpaal tijdens de integratie naar één bedrijf. De aansluiting van de twee vestigingen zorgt ervoor dat de voortgang, groei en de toekomst van onze medewerkers en bedrijf gewaarborgd blijft. Met de nieuwe locaties in Zuid-Holland kunnen we klanten optimaal bedienen en beperken we de reisafstand.

Een bijzondere hereniging

Onze collega Nick Roelofs, leerling-monteur in Nijmegen, kreeg de vraag of hij namens zijn oude school ’t Rijks en Hoppenbrouwers mee wilde werken aan het tv-programma ‘Helden van Nu’. Nick heeft Harry, zijn voormalige docent van de middelbare school in het zonnetje gezet. Harry heeft in het verleden veel betekend voor Nick. Genoeg reden voor Nick om Harry te verrassen en een mooie dag te bezorgen.

(H)op de hoogte | december 2021 www.hoppenbrouwerstechniek.nl