Nieuws

Hopnieuws

Hoppenbrouwers voor de vierde keer FD Gazelle

Voor de vierde keer mag Hoppenbrouwers zich FD Gazelle noemen. Ons familiebedrijf is wederom een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Op 25 november hebben we deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad mogen ontvangen. In 2017 won Hoppenbrouwers de bronzen award in de categorie ‘Groot’, regio Zuid-Nederland. Ruim vier jaar later, een groei naar 17 vestigingen en 1500 medewerkers mogen we ons weer FD Gazelle noemen in deze categorie. Een prestatie die niet alleen op basis van omzet behaald werd, maar ook op onze winstgevendheid en personele groei. Groei volgt vanzelf als je medewerkers op één zet én je jezelf altijd wilt verbeteren. Het is een direct gevolg van alle ambitie en passie van onze zelfsturende teams. Belangrijk daarbij is dat we niet afstappen van onze bedrijfsfilosofie. We blijven investeren in onze medewerkers, spelen in op de klantbehoefte en blijven altijd dichtbij door onze lokale geworteldheid.

Succesvolle verhuizing van vestiging Sittard

De afgelopen maand heeft voor de vestiging Sittard in het teken gestaan van de verhuizing naar het nieuwe pand aan de Nusterweg 106 te Sittard. Met het inleveren van de sleutels van het ‘oude pand’ breekt er voor de vestiging Sittard een nieuwe periode aan. In het weekend van 13 en 14 november is de vestiging volledig overgegaan naar het nieuwe pand. Roy Rijks, vestigingsleider, is trots op alle medewerkers. “Er is door heel veel mensen hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Collega’s hebben samen diverse werkzaamheden opgepakt die buiten hun normale functie vallen. Nu wordt het zaak om de bedrijfsvoering te gaan optimaliseren. Er zijn nog een aantal zaken die voorlopig ingeregeld zijn of waar we nog kunnen verbeteren. Deze worden de komende periode opgepakt.”

Tom de Haas nieuwe vestigingsleider Dongen

Sinds eind 2015 is vestiging Dongen onderdeel van Hoppenbrouwers Techniek. In die jaren is Dongen uitgegroeid tot een succesvolle vestiging op het vlak van medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid en financieel rendement. Freddy van Peer heeft vanaf 2015 de rol van vestigingsleider in Dongen vervuld.

Vanaf 01-02-2022 neemt Tom de rol van Freddy als vestigingsleider over. Het afgelopen anderhalf jaar begeleidde Freddy Tom in zijn traineeship richting bedrijfsopvolger. Freddy: “Tijdens onze voortgangsgesprekken heb ik met Tom een ontwikkelpad opgesteld, waarbij we ernaartoe willen werken dat Tom na enkele jaren een leidinggevende rol op zich zou kunnen nemen. Het afgelopen jaar heeft Tom zich verder ontwikkeld en heeft hij aangetoond dat hij een meerwaarde vormt in het team.”

(H)op de hoogte | december 2021 www.hoppenbrouwerstechniek.nl