Agenda

Wat is er de komende tijd te doen?

december/januari

Alternatief Kerst Hopcafé

Normaal gesproken proosten we samen op onze successen en sluiten we het jaar passend af tijdens het Kerst Hopcafé. Vanwege de huidige coronamaatregelen kan dat helaas in reguliere vorm niet doorgaan. Daarom krijgt iedereen de mogelijkheid om met zijn of haar collega’s samen te gaan dineren, lunchen of borrelen. En voor een bedrag van maximaal € 45,- per persoon.

december/januari

Gun je collega een Eftelingarrangement

Afgelopen jaar hebben we weer mooie successen behaald, samenwerkingen opgezet en plezier gemaakt. Dit doe je niet alleen, maar samen met een collega, team, cluster of vestiging. Samen zijn we tenslotte sterker. We zeggen niet voor niets: Samen maken we Hoppenbrouwers. Wil jij iets doen voor een collega, omdat diegene altijd voor je klaar staat, hij je heeft geholpen toen je het niet alleen kon doen of omdat je hem of haar om een andere reden een verzetje gunt? Stuur vóór 7 januari jouw nieuwjaarswens voor een collega op naar communicatie@hoppenbrouwers.nl en vertel ons waarom hij of zij een Eftelingarrangement verdient!

31 januari

Stage kick-off

Bij Hoppenbrouwers Techniek geloven we in de jeugd. Zij zijn tenslotte de vakmensen van morgen. Iedere nieuwe schoolperiode verwelkomen we weer een hoop nieuwe stagiairs en leiden we vakmensen op. Op 31 januari verwelkomen we onze nieuwe stagiairs met een toffe stage kick-off. Tijdens een inspirerende dag maken ze alvast kennis met Hoppenbrouwers en elkaar voordat ze aan hun stage bij ons familiebedrijf beginnen. Meer informatie over de kick-off volgt.

19 maart

Open dag

Op zondag 19 maart 2022 organiseren wij onze jaarlijkse open dag en openen wij de deuren van onze vestigingen. Hopelijk laten de coronamaatregelen het toe en kunnen we de bezoekers fysiek ontvangen.

(H)op de hoogte | december 2021 www.hoppenbrouwerstechniek.nl